Tuinontwerp Hoofddorp

 

Is uw tuin wel toe aan een nieuwe uitstraling? Een tuinontwerp laten maken geeft u een duidelijker beeld van een goed doordachte tuin.

 

Bij Viridius Tuinen bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij ontwerpen de tuin waar u blij van wordt, waar u volop van kunt genieten en die past bij uw wensen en ideeën. Bovendien worden verrassingen achteraf hiermee voorkomen en biedt dit houvast tijdens de realisatie.

 

Misschien heeft u al een duidelijk plan, maar wilt u deze met een 3D tekening tot leven brengen, of heeft u juist nog geen idee wat er met de ruimte mogelijk is? Met onze kennis en creativiteit helpen wij graag om uw stijl tot leven te brengen. Bij het ontwerpen van tuinen houden we rekening met diverse zaken. Denk hierbij aan de zichtlijnen, kleuren, ruimte en het licht in uw tuin. Op deze manier wordt eenheid gecreëerd in de tuin, waardoor deze er aantrekkelijk uitziet.

Een ontwerp voor een onderhoudsvriendelijke tuin

 

Heeft u graag een tuin waar u zelf weinig aan hoeft te doen? Wij kunnen een ontwerp voor een zeer onderhoudsvriendelijke tuin voor u maken, zodat u zo min mogelijk werk heeft aan het bijhouden ervan. We kiezen dan voor beplanting die niet snel woekert en die niet vaak gesnoeid hoeft te worden. Wilt u geen onderhoudsvriendelijke tuin, maar heeft u zelf geen groene vingers, dan bieden wij ook tuinonderhoud aan. Onze hovenier komt dan op afgesproken momenten bij u langs om de diverse onderhoudswerkzaamheden uit te voeren, waardoor uw tuin er in alle seizoenen mooi uitziet.

Interesse in een persoonlijk ontwerp dat volledig op uw wensen aansluit?

 

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

Contactformulier