Tuinonderhoud in Hoofddorp

Heeft u zelf geen groene vingers of simpelweg geen tijd of zin om uw tuin zelf te onderhouden? Dan bent u bij Viridius Tuinen aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u het tuinonderhoud in Hoofddorp en omstreken, waardoor u helemaal geen omkijken meer heeft naar uw tuin en er optimaal van kunt genieten. Dit onderhoud is altijd maatwerk en wordt volledig afgestemd op uw behoeften. We zijn er namelijk voor zowel grote als kleine klussen en zowel periodiek als incidenteel.

De diverse soorten tuinonderhoud

De volgende lijst geeft u een indruk van de werkzaamheden waarvoor u bij ons terecht kunt. Maar ook wanneer uw wens er niet bijstaat, is de kans groot dat we deze voor u kunnen realiseren:

  • Alle soorten snoeiwerk
  • Gazononderhoud
  • Bemesting
  • Het reinigen van bestrating
  • Het verwijderen van onkruid
  • Een grote voor- en najaarsbeurt

Onderhoudscontract voor tuinonderhoud

U kunt bij ons zowel kiezen voor periodiek als incidenteel tuinonderhoud in Hoofddorp (en omstreken). Misschien vindt u het zelf fijn om de tuin te werken en wilt u enkel de zwaardere werkzaamheden uitbesteden, maar het kan ook dat u er helemaal geen omkijken naar wilt hebben. In dat geval kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor periodiek onderhoud aan de tuin. Wij zorgen er dan voor dat deze het hele jaar door in topconditie is en u er op elk moment volop van kunt genieten.

Wat voor type tuin u ook heeft, onderhoud is belangrijk om hem in balans te houden. Onze hovenier in Hoofddorp neemt daarom graag uit handen wat u zelf niet wilt of kunt doen, en zorgt ervoor dat de tuin er te allen tijde mooi bij ligt.