Uw hovenier in Hoofddorp

Viridius Tuinen is opgericht door mij, Rutger Reynders. Ik ben werkzaam als hovenier in Hoofddorp en omstreken. Dit is echter niet altijd mijn vakgebied geweest. Na jaren met een International Business achtergrond in de logistiek bij KLM gewerkt te hebben, merkte ik dat ik daar niet op mijn plek zat. Ik heb altijd een passie gehad voor tuinen en groen, en had heel erg de behoefte om met mijn handen te werken. Na wat moed te hebben verzameld, ben ik gestart met de opleiding tot hovenier incl. tuinontwerp. Na een aantal jaar bij een gerenommeerd hovenier in Hoofddorp ervaring te hebben opgedaan, ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: Viridius Tuinen. Daarmee bied ik tuinaanleg in Hoofddorp en omstreken, maar ook tuinontwerp en onderhoud, voor de fijnste tuinen waarin geleefd mag worden.

Onze diensten als hovenier in Hoofddorp

Wat uw wensen ook zijn op tuingebied, wij staan als hovenier in Hoofddorp en omstreken voor u klaar met een passende oplossing of een ontwerp op maat. We nemen al het werk voor u uit handen, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten en er helemaal tot rust komt. Wij kunnen zowel het tuinontwerp als de aanleg en het onderhoud van de tuin verzorgen, en leveren een service die past bij uw behoeften. Misschien wilt u wel enkel een grote onderhoudsbeurt in de lente en de herfst, of wilt u slechts af en toe een heg gesnoeid hebben, dat kan! We kunnen echter ook periodiek tuinonderhoud in Hoofddorp en omstreken uitvoeren, zodat u werkelijk nergens meer naar om hoeft te kijken. Zo geniet u het hele jaar door van een tuin die perfect is bijgehouden en mooi meebeweegt met de seizoenen.

Uw tuin op maat

Natuurlijk staan we ook voor u klaar met een advies op maat of een nieuw tuinontwerp in Hoofddorp. We denken bij het realiseren daarvan op creatieve en innovatieve wijze met u mee, en houden het doel van de tuin altijd in ons achterhoofd. Een tuin moet namelijk een verlengde van uw woning zijn, en volledig passen bij de wensen en behoeften van alle bewoners. Al uw eisen en wensen verwerken wij in diverse schetsen, die we vervolgens aan u presenteren met de bijbehorende uitleg.

Na eventuele feedback op onze schetsen maken wij een definitief 3D- tuinontwerp waarin alle details verwerkt zijn: de gekozen beplanting, het gazon, de bestrating en zelfs verlichting. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw nieuwe tuin er uit gaat zien en hoe u hem kunt gebruiken. Dit ontwerp kunnen wij als hovenier in Hoofddorp natuurlijk ook direct voor u realiseren. We lichten daarom direct toe wat het volledige ontwerp u zou kosten, incl. werkuren, beplanting en bestrating. Zo weet u precies waar u aan toe bent voordat u akkoord geeft.